lauantai 3. toukokuuta 2014

No mutta terse!

Onpa kulunut huikaiseva aika siitä, kun viimeksi tänne mitään päivittelin. Vaikka osa ihmiskunnasta onkin jo ehtinyt huokaista helpotuksesta, niin joudun kertomaan, että hähää -ilonne on ollut ennenaikaista! Oudot eväkset siis jatkavat syödyiksi ja arvosteltaviksi joutumistaan tällä foorumilla viimeistään parin viikon kuluessa, mukaan olisi tarkoitus mahduttaa ainakin jonkin verran myös syväluotaavia arvosteluja asiaan kuuluvista ravitsemusliikkeistä.

Nyt oikein sellaiset citroen-jauhemaisen kirpeät keväänjatkot kaikille mahdollisille lukijoille ja kuvien katselijoille. Pian alkaa taas tapahtua!

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Tässä olisi lukijalta yksi postausidea. Olisi kiva kun tekisit joskus
  lisäksi semmoisen postauksen, missä arvioisit näitä kaikkia eksoottisia eväitä joita olet testannut, ja laittaisit ne semmoiseen Eksoottisimmat TOP 5 järjestykseen, perusteluineen ja kuvineen. Olisi kiva saada tähän mennessä tulleista testailuista semmoinen yhteenveto! :)

  Jos kiinnostaa, käy joskus täälläkin (http://ladydevilblog.blogspot.fi/). Pääsääntöisesti hevosaiheinen, mutta suuri osa postauksista jotain aivan muuta!

  VastaaPoista
 2. Moro!

  Kiitos linkistä, käyn ehdottomasti tsekkaamassa. Idea TOP-5:stä ei ole ollenkaan hullumpi, varsinkin kun tuota tavaraa on jo aika mittavasti tänne kertynyt. Varmaan tässä kesän aikana postailen vielä uusia tuttavuuksia, mutta sen jälkeen voisi tuon koosteenkin väsätä. :)

  VastaaPoista